fbpx
Persoonlijk

La Fille Rebelle

Een naam voor mijn blog kiezen. Spannend. Een eerste post schrijven. Spannend. Schrijven voor anderen is toch makkelijker dan voor mijzelf. Zeker voor mij, de perfectionist die ik ben. Want ja, wat zullen mensen van mij en alles wat ik schrijf denken? En wat kan en wil ik wel of niet delen? Maar ik ben er. Met een naam voor mijn blog. En een eerste blogpost.

Jarenlang heb ik op en af geblogd, iets met fulltime werken in combinatie met een kind, mijn eigen onderneming, studeren, een bouwval kopen en daardoor dus weinig tijd over. Of het was gewoon even geen prioriteit. Het is maar net hoe je het ziet. Maar het bleef kriebelen. Meermaals heb ik een naam verzonnen (ik zal ze je besparen), tientallen domeinnamen geregistreerd en een aantal websites gemaakt. Dit is ongeveer poging 12. Maar ik ben super enthousiast!

Op deze blog leer je mij beter kennen en schrijf ik over dingen die mij interesseren. Waar moet je dan aan denken? Ondernemen, (alleenstaand) moederschap, psychologie, zelfontwikkeling, boeken, fotografie, online marketing, e-commerce en natuurlijk schrijven. En vast nog veel meer. Lees je mee?

No Comments

    Leave a Reply