fbpx
Boeken / Ondernemen

Werkboek: Van Droom naar Doel

Als je mij op social media volgt kun je het vandaag bijna niet gemist hebben maar.. Ik heb een werkboek geschreven. En je kunt het tijdelijk GRATIS (tot en met 31 augustus) downloaden in de webshop.

Het werkboek heet ‘Van Droom naar Doel’ en helpt jou met het realiseren van jouw droomleven. In het werkboek gaan we beginnen met het ontdekken van jouw echte dromen, om deze vervolgens om te zetten in een concreet plan, zodat je aan de slag kunt met het waarmaken van jouw dromen. Alles is mogelijk en het leven van jouw dromen is dichterbij dan je denkt.

Je kunt het werkboek hier downloaden, en zoals ik al schreef is het tijdelijk gratis. Vanaf september is het te koop voor slechts €8.95, dus ook dan is het alsnog een koopje. Mocht je het werkboek hebben gedownload hoor ik natuurlijk heel graag wat je ervan vindt en wat je eraan gehad hebt. Ik weet zeker dat het erg waardevol is en als je er serieus mee aan de slag gaat zul je er snel resultaat van hebben.

Tip: als je serieus aan de slag wilt gaan met het waarmaken van jouw dromen en hier ook graag een boek over wilt lezen kan ik je het boek The Science of Getting Rich aanbevelen! Echt een top boek. Ik heb het boek bijna uit en zodra ik het uit heb zal ik er natuurlijk een review over schrijven en wat dieper ingaan op waarom ik een grote fan ben van dit boek. Klik hier om dit boek te bestellen.

No Comments

    Leave a Reply