fbpx
Boeken

Deze boeken moet je lezen volgens Master Your Mindset

Vanmorgen ben ik begonnen in het lezen van “Master Your Mindset“, geschreven door Michael Pilarczyk. Inmiddels ben ik halverwege het boek, en ik moet zeggen: het is tot nu toe een erg fijn boek. Er werd veel verwezen naar andere boeken, wat ik met de voorkennis over Michael en “Master Your Mindset” ook had verwacht, en ik dacht wellicht is het fijn om een lijstje te maken van de door Michael geadviseerde boeken. Ik heb er best een aantal van gelezen, maar kwam ook een paar boeken tegen die ik nog niet kende. Die ga ik zo meteen opzoeken, mocht ik er een kopen en lezen dan laat ik het natuurlijk weten.

Think and Grow Rich, Napoleon Hill – Tot nu toe wordt er het meest verwezen naar dit boek. Dit is het eerste boek dat ik las omtrent zelfontwikkeling, inmiddels heb ik het vijf keer gelezen. Een review over dit boek vind je hier. Mijn samenvatting kun je hier downloaden.

The Science of Getting Rich, Wallace D. Wattles – Ook dit boek heb ik gelezen en ben ik zelf ook erg enthousiast over. De boekreview vind je hier.

De 7 spirituele wetten van succes, Deepak Chopra – Een goed basis boek over spiritualiteit en succes. Mijn boekreview vind je hier.

Wherever you go, there you are, Jon Kabat-Zinn

Mindfulness in daily life, Tulku Lobsang Rinpoche

Secrets of Meditation, Davidji

De kracht van het nu, Eckhart Tolle

De Alchemist, Paulo Coelho

The 7 habits of highly effective people, Stephen Covey

The Master Key System, Charles F. Haanel

Thoughts are things, Prentice Mulford

Zoals een mens denkt / As a man thinketh, James Allen

How to think like a millionaire, Mark Fisher

Don’t worry, make money, Richard Carlson

Success is a Choice, John C. Maxwell

Inwijding, Elisabeth Haich

Synchroniciteit, Deepak Chopra

Verder verwijst Michael naar de volgende schrijvers: Napoleon Hill, James Allen, Alan Watts, Jiddu Krishnamurti, Wayne W. Dyer, Deepak Chopra, Tulku Lopsang Rinpoche, Sri Sri Ravi Shankar, Bob Proctor, Richard Branson, Tony Robbins, Jim Rohn en Wallace D. Wattles.

Ik heb het boek nog niet uit gelezen, zodra ik het boek uit heb schrijf ik een review en mocht ik nog andere boeken tegen komen die Michael Pilarczyk adviseert dan zal ik de lijst aanvullen. Bedankt voor het lezen.

No Comments

    Leave a Reply