fbpx
Ondernemen

Nieuwe cursus, Give-away & gratis Daily Planner

Gelukkig nieuwjaar! Laat ik daarmee beginnen. Voor mij voelt het nieuwe jaar echt als een soort nieuwe start. Een positieve start vooral. Ik heb in dit blog bericht dan ook alleen maar positief nieuws. Ben jij klaar voor een spetterend 2021? Lees dan verder.

Money Management

Gisteravond heb ik de nieuwe cursus bekend gemaakt die start op 18 januauri, namelijk: Money Management. Dit is een van de projecten geweest waar ik de afgelopen tijd super hard aan gewerkt heb. Het voelt echt als een soort levensproject, ik ben er echt zó trots op. De cursus Money Management is een cursus waarin we het gaan hebben over… Je raadt het al: geld.

Wat ga je leren tijdens deze cursus?

We gaan kijken naar jouw huidige financiële situatie en naar wat je graag anders wilt zien. Hoe kijk jij eigenlijk naar geld? Wat betekent geld voor jou? Dit ga je leren met behulp van de Law of Attraction en de spirituele wetten van succes. Heb je schulden? Dan leer je hoe je deze het meest effectief kunt aflossen. Je leert je geld op een positieve manier beheren. We kijken naar wat jouw dromen zijn, waar deze vandaan komen en we maken er concrete doelen van zodat je er ook echt mee aan de slag kunt. Zonder dat je het weet heb je belemmerende gedachten en mentale blokkades, die gaan we verhelpen. We doorbreken negatieve patronen rondom geld. We gaan een vision board maken en gaan aan de slag met visualisatie. Je krijgt de financiele planner gratis! Je leert omgaan met verleidingen en we kijken naar jouw huidige uitgave patroon. Je krijgt een flink aantal bespaartips en handvaten om te sparen, maar er ligt ook een grote focus op meer geld verdienen. We kijken wat de mogelijkheden zijn in loondienst én als zelfstandige. Je leert verschillende vormen van investeren en hoe je een passief inkomen kunt creëren. En natuurlijk vertel ik je over mijn eigen ervaringen. Ik kocht zelf als alleenstaande moeder een huis op mijn 25e en niet veel later een mooie Mercedes. Hoe deed ik dat? Ik leer het jou!

De cursus heeft 10 modules en kun je op jouw eigen tempo volgen. De eerste tien aanmeldingen krijgen een luxe goodiebag thuisgestuurd. Je hebt tijdens de cursus de mogelijkheid om contact te leggen met mede-cursisten en je krijgt mijn telefoonnummer waarop je mij kunt appen met vragen. Op twee momenten tijdens de cursus kom ik live op een exclusief Instagram account. Deze live momenten kun je achteraf terugkijken. Bovendien heb je de mogelijkheid op een telefonische coaching call in te plannen waarin je een uur lang alles aan mij mag vragen en ik graag mee denk met jouw ideeën.

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor de ambitieuze vrouw die klaar is voor een grote verandering in haar leven, klaar is voor financiële vrijheid. Ze is ondernemend en weet dat het geheim tot succes je mindset is, en is bereid om het werk te doen om te komen waar ze wilt in haar leven. Ben jij deze vrouw? Schrijf je dan in voor deze training.

Handig om te weten: je kan deze cursus volgen als je in loondienst werkt of als je ondernemer bent, of als je graag wilt ondernemen. Dat maakt niets uit. Je kunt de cursus volgen als je in Nederland woont, maar ook als je in een ander land woont.

De cursus start op 18 januari en duurt twee weken / tien werkdagen. De kosten voor de cursus zijn €99,-. Je kunt in een, twee of drie keer betalen. Gebruik hiervoor de code: 2xgeld of 3xgeld. De twee volgende betaalmomenten zijn dan rond 20 februari en 20 maart. Dus ook als je het iets minder ruim hebt op dit moment is er een mogelijkheid om deel te nemen.

Klik hier om je in te schrijven voor deze cursus.

De eerste tien aanmeldingen krijgen een gratis luxe goodiebag thuisgestuurd! Dus weer er snel bij..

Give-away!

Als je mij op instagram volgt heb je het al gezien, ik heb een toffe give-away georganiseerd. Je kunt een mooi samengesteld pakket met items uit de webshop winnen. Hoe? Kijk dan even op mijn Instagram pagina. Wat zit er in het pakket? Onder andere: dit boek, het Essentialiving Focus Book, twee t-shirts, drie setjes wimpers en meer. Doe jij mee?

Gratis download

En alsof het nog niet genoeg was.. Download aankomende week (tot en met 10 januari 2021) geheel gratis de nieuwe Daily Planner. Deze planner is handig om dagelijks te gebruiken zodat je iedere dag overzicht en controle hebt. Het zorgt ervoor dat je optimaal productief bent en genoeg tijd over houdt voor leuke dingen. Direct na het bestellen kun je de printable planner downloaden en eindeloos printen en gebruiken! En natuurlijk is de planner in mijn lievelingskleur: roze.

No Comments

    Leave a Reply