fbpx

Cursus aanbod

Na jarenlange werkervaring en het dagelijks ontvangen van vragen heb ik besloten te starten met het geven van cursussen. En wat is dat me goed bevallen! Ik vind het onwijs leuk om jou te helpen naar een (zowel zakelijk als privé) succesvol en gelukkig leven. Ik geef cursussen over de onderwerpen waarin ik jarenlang ervaring heb, waarvoor ik ben opgeleid én waar ik passie voor heb. Naast het geven van cursussen begeleid ik dames door middel van 1 op 1 coaching, klik hier als je daar meer informatie over wilt. Dat kan via online coaching of face to face.

Hieronder vind je het huidige cursus aanbod. De cursussen zijn online en op jouw eigen tempo te volgen. Je kunt je inschrijven door een cursus te kopen in de shop. Binnen 24 uur na aankoop van een cursus neem ik contact met je op en ontvang je inloggegevens van de online leeromgeving. Alle cursussen bevatten theorie, video’s en opdrachten, plus leuke motiverende extra’s.

Cursus: ‘Hoe start ik een webshop?’

Tijdens deze cursus leer je de volledige basis omtrent het starten van een webshop. Denk hierbij aan het bouwen van een webshop, boekhouding, koppelingen, software keuzes, verzendmogelijkheden, SEO, SEA, social media marketing, Bol.com en Amazon, dropshipment mogelijkheden en meer. Inclusief veelgemaakte startersfouten en mijn eigen ervaringen. Deze cursus bestaat uit 10 modules, de kosten bedragen €149,- en dit is inclusief persoonlijke begeleiding. Bij deze cursus krijg je een leuke, motiverende goodiebag thuisgestuurd.

Cursus: ‘Ondernemen als (alleenstaande) moeder’

Mijn dochter is bijna vijf jaar en ik ben eigenlijk sinds de eerste dag alleen. Ik heb lang fulltime gewerkt, op zaterdag gestudeerd en mijn eigen onderneming opgebouwd in de avonden. In deze tijd heb ik (alleen) een huis gekocht, ben ik zes keer met mijn dochter naar Curacao geweest en kocht ik een Mercedes A-klasse. Inmiddels werk ik al een tijdje fulltime als zelfstandige. Met trots kan ik je vertellen hoe het is om een onderneming te starten naast een fulltime baan, hoe het is om te ondernemen als (alleenstaande) moeder, wat mijn fouten zijn geweest, wat jouw kansen zijn, belastingvoordelen en meer. Wil jij het moederschap combineren met ondernemen? Een beetje bijverdienen of van fulltime werken naar fulltime ondernemen gaan? Dan is dit een cursus voor jou!

De cursus bestaat uit 7 modules en de kosten voor deze cursus bedragen €119,-. Dit is inclusief persoonlijke begeleiding en een toffe, mom-proof goodiebag.

Cursus: ‘Side hustle’

Heb je moeite met het zien van mogelijkheden om extra inkomen te creëren? Dan is dit een leuke cursus voor jou. Tijdens deze cursus gaan we het hebben over bijverdienen. Bijverdienen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld naast jouw huidige fulltime of parttime baan. Belangrijk hierin vind ik dat dit gebeurt op een manier die je leuk vindt en wat relatief eenvoudig extra geld op gaat leveren. Ideaal voor de feestdagen of om te sparen voor een auto, rijbewijs of vakantie.

De cursus bestaat uit 4 modules en de kosten van deze cursus bedragen €59,-. Dit is inclusief persoonlijke begeleiding.

Cursus: ‘Money Management’

Tijdens deze cursus draait het allemaal om één ding: geld. Meer geld verdienen (in loondienst of voor jouw eigen bedrijf), beter met geld om leren gaan, de juiste money mindset hebben, investeren, sparen, een passief inkomen creëren, extra bijverdienen en meer. Ik help je aan een haalbaar plan van aanpak om schulden af te lossen, op een juiste manier naar geld te kijken en je leert goede beslissingen maken als het om geld gaat. Na deze cursus kun je beter met het geld omgaan dat je al hebt, dat je nu verdiend én leer je hoe je op een leuke manier meer geld kunt verdienen. Nooit meer negatieve gedachtes en ervaringen hebben als het gaat om geld. Deze cursus bestaat uit 10 modules en kost €179,-, inclusief persoonlijke begeleiding en je ontvangt een motiverende moneybag. Ik bedoel goodiebag.

Cursus: ‘Starten met dropshipment’

Dropshippen is een hype, maar wat is het eigenlijk? Hoe kan je geld verdienen door middel van dropshipment? Wat moet je wel doen en wat vooral niet? Je leert het tijdens deze cursus. Zelf begon ik met dropshippen in 2015 en weet ik aardig goed hoe het werkt. Want goed geld verdienen door middel van dropshipment is zeker mogelijk, maar het is niet zo’n sprookje als dat het door verschillende ‘dropshipmentguru’s’ wordt voorgespiegeld. Ik geef je een realistisch beeld van hoe je geld kunt verdienen door middel van dropshipment, inclusief leveranciers, verkoop tips, tips over verkopen via een eigen website of Bol/Amazon, geheime verkoop trucs, mijn eigen ervaringen en meer. Deze cursus bestaat uit 5 modules en kost €99,-, inclusief persoonlijke begeleiding.

Klik hier om je in te schrijven voor een online training.

FAQ

Hoe schrijf je je in voor een van de online trainingen? – Inschrijven doe je door middel van een cursus te bestellen in de webshop. Binnen 24 uur na inschrijving ontvang je jouw eigen inloggegevens voor de leeromgeving en kun je aan de slag. Ook ontvang je persoonlijke contact gegevens zodat je Nancy kunt contacteren wanneer je vragen hebt of een adviesgesprek wilt inplannen. Bij iedere cursus heb je de mogelijkheid om een adviesgesprek in te plannen met een maximale duur van 60 minuten.

Kan ik gespreid betalen? Ja dat kan, gebruik daarvoor de code ‘gespreidbetalen’. Je betaalt op het moment van bestellen 50% en de andere 50% betaal je aan het eind van de volgende maand.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus? Vanaf het moment dat je jouw inloggegevens ontvangt heb je drie maanden toegang tot de online leeromgeving en heb je drie maanden de tijd om jouw persoonlijke adviesgesprek in te plannen.

Mag ik de cursus samen met iemand doen? Nee, dit is niet toegestaan en hierop wordt ook gecontroleerd