fbpx

Fotografie

Ik begon met fotograferen als klein meisje. Wekelijks ging ik met mijn wegwerpcamera naar de lokale drogisterij om mijn rolletje af te laten drukken. Toen de digitale camera’s betaalbaar waren kocht ik er een met al mijn spaargeld en vanaf mijn 14e fotografeer ik met een professionele camera. Fotografie1 is mijn hele leven al een grote passie. En naast de duizenden foto’s die ik maak van mijn dochter, maak ik ook graag foto’s van jou en jouw geliefden.

Gezinsshoot

Samen met jouw partner, jullie kinderen, je zussen, broers, ouders, opa en oma (of bedenk het zelf, al is het een onbekende) op de foto op een mooie locatie in de natuur? Dat kan!

We spreken een dag, tijd en locatie af en we shooten 1 á 1,5 uur. In deze tijd maak ik gemiddeld 250 tot 500 foto’s. Deze foto’s krijg jij allemaal! Geen moeilijk gedoe met een dure fotoshoot en maar 10 foto’s aangeleverd krijgen of wat dan ook. Ik stuur jou alle foto’s die we maken toe. Dit doe ik online via WEtransfer binnen één week na de fotoshoot.

Voor deze fotoshoot betaal jij €99,- inclusief BTW. Ik reken geen reiskosten binnen een straal van 10 km rondom Alkmaar. Is de locatie verder weg? Dan reken ik 0,19 per kilometer.

Wil je graag een fotoshoot inplannen? Stuur dan een emailtje naar info@lafillerebelle.nl. De fotoshoots kunnen ingepland worden op alle dagen van de week, daarin ben ik flexibel. Ook qua locatie denk ik graag met je mee. Ik weet een aantal prachtige plekjes.