fbpx

Kleding bedrukken

Naast mijn bedrijf La Fille Rebelle heb ik nog een ander bedrijf, Textieldruk Alkmaar. Misschien verwacht je het al, maar met dit bedrijf bedruk ik textiel. Ook maak ik stickers. Begonnen als een hobby, maar zoals met mijn hobby’s wel vaker het geval is, lekker uit de hand gelopen tot een mooi bedrijf. Ik bedruk voornamelijk t-shirts, hoodies en sweaters, maar ook sportkleding, katoenen tasjes, telefoon hoesjes, broodtrommels, sleutelhangers en meer.

Kleding bedrukken kan voor diverse gelegenheden. Fijn voor jou om te weten is dat mijn prijzen laag zijn vanaf 1 item. Dus géén hoge minimum afname of bizarre prijzen voor slechts één stuk. Gewoon een normale, schappelijke kostprijs. Transparant en eerlijk. Ook denk ik graag met je mee qua mogelijkheden ontwerp. Als het nodig is dan regel ik dat jouw idee professioneel ontworpen wordt.

Kleding bedrukken doe ik voor sport teams, scholen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfskleding, als kraamcadeau, voor kinderen, voor volwassenen, als je jouw eigen kledinglijn wilt opstarten, merchandise voor artiesten en topsporters, en nog veel meer. Ik kan kleding aanleveren of je brengt zelf kleding en ik bedruk het voor je. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naja, bijna dan.

Wil je meer informatie over het bedrukken van kleding en ander textiel? Neem dan even contact op via info@lafillerebelle.nl. De website van Textieldruk Alkmaar komt vóór januari 2021 online.