fbpx

Mijn bedrijf

Maart 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Sindsdien heb ik mooie successen behaald en een hoop geleerd, mooie projecten gestart en soms ook mee gestopt. Ik heb jarenlang toegewerkt naar het werken zoals ik dat nu doen: locatieonafhankelijk werken en alleen doen wat ik écht leuk vindt.

Bookaholic.nl

Bookaholic is sinds april 2021 mijn boekenblog. Hierop lees je onder andere alles over de boeken die ik lees, wat ik ervan leer en welke boekwinkels ik de moeite waard vindt. Op Bookaholic (en ook op deze website) staan links naar Bol.com via waar je het desbetreffende boek (of totaal iets anders) kunt bestellen. Omdat ik ‘reclame’ maak voor Bol.com, krijg ik een klein percentage commissie als jij een bestelling plaatst via een van mijn linkjes. Als veel mensen dit doen dan kan ik daar best leuk mee verdienen. Passief inkomen noemt men dat. Het zijn nu nog kleine bedragen, alles bij elkaar gemiddeld 40-50 euro per maand, maar het bouwt zich langzaam op, dus wie weet hoe dit in de toekomst groeit.

NM Media

Sinds maart 2016 ontwikkel en optimaliseer ik websites in WordPress en je kunt mij inhuren voor het opstellen en uitvoeren van een efficiënte online marketing strategie. Eerder deed ik dit onder La Fille Rebelle, maar omdat ik dit wil professionaliseren en om te kunnen groeien doe ik dit vanaf mei 2021 onder de naam NM Media. Met NM Media werk ik ook voor het eerst niet meer alleen, maar met een team. Voor meer informatie en hulp kun je kijken op www.nm-media.nl.

The Mom Shop

Baby- en kinderkleding. Ooit begon ik met het naaien van babykleding, later ging ik kleding bedrukken. Bedrukte baby- en kinderkleding shop je bij TheMomShop.nl. De focus van mijn webshop ligt op shirtjes met namen, shirtjes voor verjaardagen en leuke moeder & kind setjes. Ik zelf vind het super leuk om af en toe te matchen met Mia, maar wil dat dan natuurlijk wel met echt toffe items. Dus die ben ik gaan ontwerpen. Leuk om te weten: alles wat verkocht wordt bij The Mom Shop wordt met de hand gemaakt en heb ik zelf ontworpen.

La Fille Rebelle

La Fille Rebelle, dat ben ik. Deze website is mijn persoonlijke blog en brand. Hier kun je alles lezen over mij en kun je mij inhuren voor persoonlijke coaching. Want zoals je weet is er niets op de wereld dat ik liever doe dan ambitieuze dames ondersteunen bij het succesvol maken van jouw bedrijf en het realiseren van jouw droomleven. Ook kun je via deze website met mij samenwerken voor de promotie van jouw dienst of product en blog ik hier over mijn leven als ondernemer en moeder. Sinds het voorjaar van 2020 geef ik online cursussen. Om te groeien ben ik dat op dit moment (mei 2021) aan het professionaliseren, dus is dit tijdelijk offline. Verder is dit echt mijn persoonlijke website.