fbpx

Mijn bedrijf

‘Wat doe je met jouw bedrijf?’ – een vraag die iedere ondernemer ongetwijfeld met regelmaat krijgt. Als ik deze vraag beantwoord weet ik ook wat er 9 van de 10 keer volgt. ‘Oh, dat is best veel.’ Klopt, ik doe best veel. En daarom dus deze pagina. Een kort overzicht met wat ik doe en waarvoor je bij mij terecht kunt. En dus ook waarvoor niet.

La Fille Rebelle
Mijn persoonlijke blog en bedrijfswebsite. Op deze website vind je van alles over mij en mijn bedrijf. Wat ben ik? Wat doe ik? Wat zijn mijn interesses? En waar kan ik jou mee helpen? Heb je een nieuwe website nodig? Of ondersteuning bij online marketing? I’m your girl! Tevens geef ik via dit platform cursussen over online ondernemen, het starten van een webshop, ondernemen als (alleenstaande) moeder en meer.

Textieldruk Alkmaar
Je kunt bij mij terecht voor het bedrukken van kleding en ander textiel en het maken van stickers voor deuren, laptops, planners, het hok van jouw huisdier of.. Verzin het zelf! Voor meer informatie klik je hier.

Tekstschrijver
Schrijven is mijn passie. En mocht het niet de jouwe zijn, maar wil je wel graag jouw verhaal op een passende manier op papier hebben, dan kun je mij inhuren. Ik zet jouw verhaal op papier. Je huurt mij in voor SEO vriendelijke, converterende teksten. Voor meer informatie klik je hier.

Webdevelopment & online marketing
Een nieuwe website nodig of wil je jouw huidige website optimaliseren? Ik help je graag! Ik ontwikkel en optimaliseer websites in WordPress, Wix en Squarespace. Dit doe ik niet alleen, maar hiervoor werk ik samen met een aantal professionals. Ook kijk ik graag mee met een goede en vooral praktische online marketing strategie, zodat je geen tijd en geld verspild aan iets wat toch niet werkt voor jou. Recht door zee: waar bevindt jouw klant zich en hoe bereik je hem of haar? Vervolgens help ik jou op weg of, als je het werk liever uitbesteed, doe ik het werk en heb je geen omkijken naar een goede strategie. Voor meer informatie klik je hier.

MIA Amsterdam
Sinds 2017 heb ik mijn eigen merk nep wimpers. Ik ben dit gestart uit eigen behoefte. Ik draag namelijk met regelmaat nep wimpers maar kon nooit mooie wimpers vinden, en als ik ze al vond dan waren ze belachelijk duur. Toen ben ik het zelf gaan ontwikkelen, and here it is. Klik hier voor de webshop. Misschien leuk om te weten: binnenkort zal dit volledig worden vernieuwd.

Fotografie
Een uit de hand gelopen hobby, dat fotograferen. Maar ik vind het onwijs leuk om te doen. Op zoek naar een mooie fotoshoot waarbij je alle foto’s krijgt? Klik hier voor meer informatie of neem contact op.


Ik heb eerder gewerkt voor..

TU Delft, Lakwerk.com, Tata Steel IJmuiden, Trusted Shops, SalesManager Software, Copernica, Jasmienw.nl, Bluedesk & Jerome van Bluedesk, Flawless Zwolle, Murthel Groenhart (The Groenhart Team), Combound, Mama1811, MIA Amsterdam, Say Yes To Health, Evys Conceptstore, Mansion Clothing, Out of your League, Fuikdag Experience, Ondernemers.com, Rogerroger.io, Klushandel.nl, Healthyleven.nl en meer.