fbpx

Wie ben ik?

Nancy – een 28-jarige commerciële creatieveling met een passie voor het ontwikkelen en succesvol maken van de meest uiteenlopende ideeën. Oh en boeken, I love boeken. Dagelijks houd ik mij bezig met het groeien van zowel mijn eigen bedrijf als andere ondernemers ondersteunen op mentaal en praktisch vlak voor het groeien van hun bedrijf. And I love it.

Al sinds ik klein was ben ik ondernemend. Ik verkocht op jonge leeftijd geplukt fruit van de fruitbomen van de buren langs de deuren, stond jaarlijks op de lokale rommelmarkt en kocht op mijn 14e met al mijn spaargeld (300 euro) mijn eerste partijhandel om deze vervolgens binnen een dag te verkopen met 1000 euro winst. Ik zie overal (commerciële) mogelijkheden in en vind niets mooier dan om een idee te realiseren met succes.

Ik heb een flink aantal jaren ervaring op gedaan in de sales, marketing en e-commerce. Sinds 2016 werk ik voor mijn eigen bedrijf. Ik heb ervaren dat er veel ondernemers enorm goed zijn in wat ze doen, maar het vaak lastig vinden om hun bedrijf op de kaart te zetten, klanten te krijgen en te behouden. Laat dat nu net mijn specialiteit zijn. Ik ben een expert in het zien en realiseren van mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien, klanten binnen te halen en te behouden. Er is oprecht niets wat ik leuker en meer interessant vind dan dat. Ik weet niet alleen veel van het in praktijk brengen van sales- en marketing strategieën, ik heb ook nog eens jarenlange ervaring in de aankoop psychologie en gedachtegang van jouw ideale klant. Heb jij hier hulp bij nodig? Klik dan hier voor meer informatie of om contact op te nemen.

Er is niets dat ik liever doe dan jou ondersteunen bij de groei van jouw bedrijf en de realisatie van jouw droom

Nancy, la fille rebelle

Naast dat ik een enorme passie heb voor het werk dat ik doe, ben ik alleenstaande moeder van een heel lief meisje genaamd Mia (2015). Samen met haar vind ik het leuk om te reizen, musea te bezoeken, stedentripjes te doen en optimaal van elkaar te genieten. Want het is cliché, I know, maar mijn kleine meisje wordt zo snel groot.

Als ik niet aan het werk ben of iets leuks doe met Mia vind je mij op de bank met een mijn boeken. Ik lees graag. Je kunt het rustig een kleine verslaving noemen, ik koop meer dan ik lezen kan. Ik lees veel over psychologie, mindset, business, marketing, racisme, feminisme, relaties, ouderschap en meer. Over de boeken die ik lees schrijf ik reviews. Ik heb hier zelfs een aparte website en Instagram account over: www.bookaholic.nl. Volg me even, vind ik leuk.

Als je nog meer over mij wilt weten: Je kunt mij altijd wakker maken voor een etentje bij mijn favoriete restaurant Loetje, daar ben ik met enige regelmaat te vinden en je maakt mij erg bl1ij met een mooie bos rozen. Met mijn Canon EOS 250D schiet ik graag mooie plaatjes en die deel ik op mijn persoonlijke Instagram account. Mocht je willen dat ik mooie foto’s maak van jouw product of dienst, en hier vervolgens een leuk artikel over schrijf, dan kun je een verzoek indienen om met mij samen te werken. Hierover vind je informatie op de pagina ‘Samenwerken‘.

Ik probeer Mia en mijzelf, als mijn werkzaamheden, de leerplicht en mijn portemonnee het toelaten, ongeveer twee keer per jaar voor een paar weken te verplaatsen naar Curacao. Mijn favoriete eiland. Werken vanuit de tropen, tussendoor een beetje met mijn billen en mijn boeken op het strand liggen of in de zee dobberen, dat bevalt me erg goed.

Wil je meer weten over mijn kunnen, ontdekken of we kunnen samenwerken of om een andere reden in contact komen met mij? Dat kan. Je kunt het contactformulier invullen, een email sturen naar info@lafillerebelle.nl en mij natuurlijk volgen op FacebookTwitter of Instagram.

.