fbpx

Wie?

Nancy – een 27-jarige commerciële creatieveling uit Alkmaar met een passie voor het schrijven van teksten. Van elke tekst maak ik een stukje kunst. Ik schrijf teksten die bij jou, jouw bedrijf en jouw publiek passen, op zo’n manier dat zoekmachines zoals Google (SEO) er ook blij van worden. Van die teksten die smaken naar meer.

Wat voor teksten moet je dan aan denken? Ik schrijf blogs, productomschrijvingen, landingspagina’s, complete websites, een ijzersterke ‘Over mij’-pagina, nieuwsbrieven, social media posts en meer. Niet alleen kan ik je helpen bij het schrijven van tekst, een reeds geschreven tekst controleer ik graag op spelfouten of ik zorg ervoor dat jouw huidige tekst SEO-proof wordt. Dat vindt Google leuk en op die manier kan ik ervoor zorgen dat jij organisch beter vindbaar wordt. Ook bied ik mijzelf aan om teksten voor jou te vertalen van Nederlands naar Engels en vice versa, SEO-vriendelijk natuurlijk. Want wat heb je aan een tekst als hij niet gevonden en dus niet gelezen wordt?

Als je mij al langer kent of volgt op social media weet je dit al, maar je kunt mij inhuren voor meer dan enkel geschreven kunst. Ik help jou graag met het opstellen en uitvoeren van een online marketing strategie en ik bied ondersteuning op het gebied van social media, e-mail marketing, SEO en conversie optimalisatie. Ik ontwikkel en optimaliseer websites in de software WordPress, Squarespace en Wix.

Ondernemen doe ik niet alleen door mijn passie als dienst aan te bieden. Zelf heb ik een tweetal webshops. Ik heb een eigen merk nepwimpers genaamd MIA Amsterdam, verkrijgbaar via www.mia-amsterdam.nl en Bol.com. Ik heb een webshop met baby- en kinderkleding genaamd Enfant Rebelle, binnenkort zullen deze artikelen ook verkrijgbaar zijn via Bol.com. Ik bedruk kleding en andere artikelen zoals tasjes, broodtrommels, sleutelhangers, telefoonhoesjes en meer. Mocht je dus op zoek zijn naar bedrijfskleding, een shirtje met naam, tasjes met het logo van jouw bedrijf of.. Vul het zelf maar in. Ik help je er graag mee!

Ik ben (alleenstaande) moeder van een dochter, ze heet Mia (2015). Samen wonen wij in het mooie Alkmaar. Ik lees graag. Je kunt het rustig een kleine verslaving noemen, ik koop meer dan ik lezen kan. Ik lees veel zelfhulp boeken en boeken over online marketing. De laatste tijd pak ik soms ook een roman uit de kast. Over de boeken die ik lees schrijf ik reviews, en die vind je hier weer terug op mijn website. Je kunt mij altijd wakker maken voor een etentje bij mijn favoriete restaurant Loetje, daar ben ik met enige regelmaat te vinden en je maakt mij erg bl1ij met een mooie bos rozen. Met mijn Canon EOS 1200D en 250D schiet ik graag mooie plaatjes, en ik zou mezelf niet zijn als je me daarvoor niet zou kunnen inhuren.

Ik probeer mijzelf, als mijn werkzaamheden en portemonnee het toelaten, zo’n twee keer per jaar voor een week of drie á vier te verplaatsen naar Curacao. Werken vanuit de tropen, en tussendoor een beetje met mijn billen op het strand liggen of in de zee dobberen, bevalt me erg goed.

Wil je meer weten over mijn kunnen, ontdekken of we kunnen samenwerken of om een andere reden in contact komen met mij? Dat kan. Je kunt het contactformulier invullen, een email sturen naar info@lafillerebelle.nl, mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram, of een berichtje sturen via LinkedIn.