fbpx

Samenwerken

Het afgelopen jaar ben ik een soort influencer geworden. Bedrijven willen met mij samenwerken en dat vind ik natuurlijk ontzettend leuk. Helaas werk ik niet samen met ieder bedrijf dat zich bij mij meldt. I know, dit zegt iedere ‘influencer’. Maar ik werk enkel samen met bedrijven waarvan ik vind dat ze aansluiten bij mij en mijn doelgroep. Niet alleen als product of dienst, maar ook qua visie.

Ik ben super trots op de bedrijven waarmee ik heb samengewerkt, en support deze bedrijven niet alleen vanwege of tijdens de samenwerking, maar ook zeker daarna. Samenwerken kan in de vorm van Instagram posts op mijn tijdlijn of stories, of een blogpost op mijn website. Of beide. Natuurlijk mag het bedrijf de content die wij (Mia werkt namelijk ook mee) maken gebruiken voor zijn of haar social media kanalen en website.

Op Instagram heb ik ca. 4000 volgers waarmee ik een nauwe band en veel interactie heb. De mensen die mijn volgen zijn voornamelijk vrouwen, namelijk 83.0% in mei 2021. De statistieken zie je hiernaast. Mijn stories worden gemiddeld bekeken door 500 tot 700 mensen. Op een Instagram post krijg ik gemiddeld 250-400 likes en 50-100 reacties.

Op mijn website heb ik maandelijks tussen de 7000 en 10.000 unieke bezoekers. Door mijn marketing achtergrond worden mijn geschreven blogposts goed gevonden in Google. Alle teksten die ik schrijf worden natuurlijk geschreven met mijn SEO kennis. Ik schrijf voornamelijk blog artikelen over reizen, moederschap, ondernemen, mindset en boeken.

Instagram en mijn website zijn de twee kanalen die ik het meest gebruik. Hiernaast ben ik nog actief op Facebook, Mamaplaats, Pinterest, Twitter en Tiktok. De aankomende maanden focus ik erop om deze kanalen ook te laten groeien.

Lijkt het jou leuk om met mij (en Mia) samen te werken?

Tof! Dat zie ik als een groot compliment. Je kunt hiervoor contact opnemen door een email te sturen naar info@lafillerebelle.nl met in het onderwerp ‘samenwerken’. Zo weet ik direct waar het over gaat. Ik doe mijn best om mijn emails binnen 48 uur te beantwoorden.

Met welke bedrijven heb ik eerder samengewerkt?

Ik heb eerder een samenwerking gehad met Avila Beach Hotel op Curacao. Voor Avila Beach Hotel op Curacao hebben wij foto’s en videos gemaakt ten tijden van ons verblijf welke Avila mag gebruiken voor marketingdoeleinden. Ook hebben we ons verblijf gepromoot via Instagram en door middel van een blogpost op mijn website.

Avila Beach Hotel is een luxe resort gelegen aan het strand in Willemstad, Curacao. Het hotel ligt overal dichtbij; in de levendige wijk Pietermaai District, in de buurt van Mambo Beach Boulevard en het Sea Aquarium en op maar 15 minuten lopen van het centrum van Willemstad. Avila is een heerlijk hotel om tot rust te komen, met meerdere privé stranden, restraurants, luxe kamers en een prachtig zwembad. Mijn geschreven artikel over dit hotel vind je hier.

Leuk om te weten is dat als we geen samenwerking hadden met Avila Beach Hotel, ik dit hotel alsnog geboekt had om te verblijven samen met Mia. Het is echt een prachtig hotel waar ik vroeger als kind met mijn ouders al kwam. Ik vind het enorm leuk om de beelden die wij gemaakt hebben terug te zien op de website en social media kanalen van Avila Beach Hotel. Echt een samenwerking waar ik trots op ben.

Op dit moment heb ik een samenwerking met Krullespulle.nl, hierover volgt nog een blog artikel. Van dit bedrijf heb ik spullen en tips mogen ontvangen voor Mia’s haren. Mia heeft prachtige krullen en een heel ander type haar dan ikzelf heb, waardoor het voor mij een flinke uitdaging is om haar haren goed te verzorgen. Krullen zijn een stuk lastiger dan mijn stijle, blonde haren. Iedere krul is anders en heeft een eigen manier van verzorging nodig, met bijbehorende producten. Milou (eigenaresse van Purelou.nl & Krullespulle.nl) heeft advies gegeven voor Mia’s haren en ik gebruik deze producten nu een tijdje. Met succes. Binnenkort zal ik hier meer over vertellen.

Wil jij met ons samenwerken? Stuur dan een email naar info@lafillerebelle.nl, onder vermelding van ‘samenwerken’.