fbpx

Tools & Gadgets

Om mijn business te kunnen en de kwaliteit van mijn leven te verbeteren gebruik ik een aantal handige tools en gadgets. Tools en gadgets die jou misschien ook kunnen helpen. Zo lief als ik been deel ik mijn favorieten natuurlijk graag met jou. Dus bij deze presenteer ik je: mijn favoriete tools en gadgets.

Macbook Air

Zonder dit ding zou ik geen euro verdienen. Bovenaan dit lijstje staat daarom mijn Macbook. Ik heb de meest eenvoudige Macbook Air, echt geen bijzondere of dure uitvoering. Die Apple dingen kosten soms natuurlijk echt bizar veel geld. Maar ik ben enorm tevreden over alles wat ik van Apple heb, dus eigenlijk vind ik het wel waard. Op mijn wishlist voor 2021 staat dan ook de Macbook Pro, maar tot de dag van vandaag doe ik het met mijn Macbook Air. Ik heb de 13 inch variant. Hij is snel en weegt weinig, dus je kunt hem makkelijk meenemen naar je werk of school.

Over Apple gesproken, ik heb ook een iPhone 11 Pro, de Apple Watch series 3 en Airpods. Ja, ik houd van Apple. Forever together, ik wil nooit meer iets anders. Eerst dacht ik best lang: ‘ik ga toch niet zo veel geld neerleggen voor een paar oortjes?’ Maar oh, wat zijn die dingen fijn. Ik bel best veel, met klanten maar ook met vriendinnen en andere ondernemers om te sparren en elkaar te supporten. Ik werk tenslotte alleen en nu met corona werk ik alle dagen vanuit mijn thuiskantoor en een beetje contact met de medemens vind ik op z’n tijd wel fijn.

Bullet Journal van Hieroglyphs

Ik hou van lijstjes, bedenk veel nieuwe ideeen voor mijn bedrijf en schrijf al mijn plannen stap voor stap uit. En dat doe ik in mijn bullet journal van Hieroglyphs. Ik heb meerdere bullet journals geprobeerd de afgelopen jaren en dit is by far mijn favoriet. Het papier schrijft lekker en je kunt op beide kanten van de pagina’s lekker schrijven. Soms schrijft het op de linker pagina’s zo kut, maar daar heb je bij deze bullet journal geen last van. Bovendien is de kaft lekker stevig en blijft het boekje ook mooi als je het, net zoals ik, overal mee naartoe neemt.

Structuurjunkie planner

Nog zo’n ding waarvan ik er minstens 10 heb geprobeerd: planners. But I honestly love this one. Ik heb de grote (A4) variant van de Structuurjunkie planner. In deze planner kun je zelf de data schrijven (tijdloos) en vind je veel ruimte voor to-do lijstjes en notities. Ook zit er een maandplanner in en achterin de planner vind je tientallen pagina’s voor notities. En niet geheel onbelangrijk: het papier schrijft erg lekker.