fbpx

Webdevelopment

Misschien wist je het al, misschien nog niet. Ik ontwikkel en optimaliseer websites in WordPress, Wix en Squarespace. Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je wellicht op zoek naar een webshop of ben je ontevreden over jouw huidige website. In beide gevallen kan ik je helpen. Mocht je erover twijfelen help ik je sowieso graag met het maken van de juiste keuze, want misschien kunnen we jouw huidige website wel wijzigen naar hoe jij het graag wilt hebben, of is het toch echt toe aan vervanging? Neem contact met me op en laten we even bellen, dan kan ik jouw verhaal aanhoren en kunnen we kijken of het klikt en ik je kan helpen aan een mooie, converterende website. Zo eentje die geld oplevert.

Webdevelopment

Webdevelopment is een verzamelnaam die wordt gebruikt voor alles wat met het realiseren van een website te maken heeft. Vanaf dat ik een jaar of 11/12 was maak ik websites. Begonnen op een gratis platform maar inmiddels is dat geprofessionaliseerd en heb ik het geluk dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken. Het begon dus als een hobby, maar ik kreeg vaak berichten als ‘Ik heb ook een website maar het werkt niet zoals ik wil’, ‘Iemand is een website aan het maken maar het duurt al maanden.’ of gewoon een mooie website die technisch onwijs slecht in elkaar zit. Of iemand is tevreden over het uiterlijk van de website, maar er komen geen bezoekers op de website en eigenlijk heb je er dan dus niks aan. En meer. Allemaal veelgehoorde problemen.

Ik hoop je daarbij te kunnen helpen. Ik kijk samen met jou naar je behoeften en het doel van de website en maak voor jou een persoonlijk adviesrapport. Niet alleen voor een mooie website maar ook de vervolgstappen op online marketing gebied om ervoor te zorgen dat jouw website een investering is die ook echt geld op gaat leveren.

De prijzen van een website beginnen vanaf eenmalig €299,- of in abonnementsvorm vanaf €49,- per maand. Hiervoor zijn ook mogelijkheden wat betreft onderhoud, online marketing en doorontwikkeling.

Als je ervoor kiest om met mij te gaan samenwerken vraag ik je om drie tot vijf websites door te sturen die je mooi vindt of waarin elementen zitten die je graag terug zou willen zien in jouw website. Ook ontvang ik graag alle beschikbare content (pagina’s, teksten, afbeeldingen, social media kanalen etc.) die je graag op jouw website geplaatst wilt hebben. Daarmee ga ik aan de slag en binnen 1 tot 2 weken krijg je jouw website onder ogen, waarna we deze samen tot in de puntjes gaan optimaliseren tot het geheel naar wens is.

Webshop

Heb je een webshop of zou je graag een webshop willen? Ik kan je helpen. Ik heb ongeveer tien jaar e-commerce ervaring en ben een geboren verkoper. Zelf heb ik meerdere webshops en producten vanaf 0 ontwikkeld, er is weinig dat ik leuker vind dan dat. Als je dat ook graag wilt kan ik je helpen. De hulp die ik hiervoor aan bied is afgestemd op jouw behoeften en dus erg persoonlijk. Ik heb hiervoor geen vaste prijzen. We kunnen een telefonische afspraak maken waarin je al snel zult merken hoe gepassioneerd ik ben over de online wereld. Van het bouwen van de perfecte webshop en het ontwikkelen van het product tot hoe je jouw doelgroep bepaald en het beste bereikt.

Op basis van dat gesprek doe ik een voorstel, vaak met meerdere mogelijkheden, om jou te kunnen helpen. Zo kun je zelf bepalen waarin je hulp wilt en wat je zelf wilt doen, en natuurlijk wat ik jou kan leren om zelf te doen.

Mocht je hier interesse in hebben kun je hier meer informatie vinden en een adviesgesprek inplannen.

La Fille Rebelle

Als ik met je gesproken heb en het idee heb dat het niet klikt of dat ik niets voor je kan betekenen dan zal ik dit aangeven. Ik vind het zelf namelijk erg belangrijk dat het klikt en dat de samenwerking van beide kanten goed voelt en soepel verloopt. Plezier hebben in mijn werk is het meest belangrijk voor mij en ik verkies ten alle tijde kwaliteit boven kwantiteit. Ik ben erg enthousiast, open en spontaan en een goede service bieden staat bij mij hoog in het vaandel. Ik breng echt niet ieder minuutje waarin ik je help in rekening, zal je niets verkopen waar je geen baat bij hebt en ik ben bijna altijd zonder problemen om 23.00u nog bereikbaar om iets voor je te wijzigen of om je te adviseren.

Mijn klanten zullen dit beamen en ik ben hier erg trots op, trots op het feit dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken. Mijn passie is het helpen van ondernemingen, veelal ZZP’ers en MKB, met het behalen van online succes. Voor mij bestaat er weinig wat mooier is dan dat. Daarom zit je bij mij goed als je op zoek bent naar een behulpzame, multifunctionele en vooral meedenkende online partner.

Als je vragen hebt over mij, mijn onderneming of een mogelijke samenwerking vind je hier de contactmogelijkheden.

Ik heb eerder gewerkt voor..

TU Delft, Lakwerk.com, Tata Steel IJmuiden, Trusted Shops, SalesManager Software, Copernica, Jasmienw.nl, Bluedesk & Jerome van Bluedesk, Flawless Zwolle, Murthel Groenhart (The Groenhart Team), Combound, Mama1811, MIA Amsterdam, Say Yes To Health, Evys Conceptstore, Mansion Clothing, Out of your League, Fuikdag Experience, Ondernemers.com, Rogerroger.io, Klushandel.nl, Healthyleven.nl en meer.